Home Політика Скандал: губернатор – не бабця біля під’їзду, яка поширює плітки, – житомирянин

Скандал: губернатор – не бабця біля під\’їзду, яка поширює плітки, – житомирянин

430

Скандал щодо поширення обласними чиновниками інформації про малинчанина, який нібито повернувся з Польщі і під час застілля заразив своїх друзів коронавірусом, розгорівся на Житомирщині.

Про це повідомляє ТСН.

"Мене найбільше вразив факт, коли в Малині зібралася компанія відсвяткувати приїзд свого товариша з-за кордону, і зараз ми маємо спалах – вісім випадків у місті", – розповів неперевірену інформацію голова ОДА Бунечко під час брифінгу 8 квітня.

Ця інформація виявилася неправдивою.

Інформацію сьогодні спростували. Міський голова Малина телефоном повідомив ТСН, що у місті дійсно 8 хворих. Але перший випадок зареєстрований ще два тижні тому, і історія зовсім інша. Захворів 56-річний чоловік. В аеропорту "Бориспіль" він зустрічав свою дружину, яка поверталася з Єгипту. Жінка після повернення була на самоізоляції, в неї хвороби немає. А от чоловік – захворів. І він підозрює, що вірус підчепив саме в аеропорту. Не знаючи про інфікування, спілкувався зі своїм товаришем. Товариш, його дружина та брат – згодом теж захворіли. 

Про те, що інформація, озвучена на брифінгу, є неправдивою, розповів і житомирянин, який перим захворів на коронавірус – Вадим Оптиміст:

"Насправді все не так. "0" пацієнтом був власник магазину, який спочатку не відчував симптомів і якраз його коло людей захворіло. Губернатор – це не бабця біля під’їзду, яка поширює плітки. Для чого це робиться? Якщо ви хочете злякати людей своїми фейками – це не достойно посади губернатора".

Читайте також: У Малин прибуває поліція та Нацгвардія – відзавтра там діятиме 7 пунктів пропуску

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here