Home Місто У Малин прибуває поліція та Нацгвардія – відзавтра там діятиме 7 пунктів...

У Малин прибуває поліція та Нацгвардія – відзавтра там діятиме 7 пунктів пропуску

402

З 10 квітня на в’їздах та виїздах з міста Малин запрацюють тимчасові пункти пропуску та контролю.

Також у райцентр прибувають додаткові сили поліції та Нацгвардії для патрулювання вулиць і забезпечення публічної безпеки у громадських місцях.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Сергій Крупєй:

Поява більшої кількості піших та автопатрулів на вулицях Малина однозначно вплине на дисциплінованість місцевих жителів у дотриманні визначених правил карантину. Наше завдання змусити усвідомити людей наявну небезпеку та переконати їх залишатись вдома. Якщо роз’яснення і зауваження не діятимуть, застосовуватимемо й аргументи у вигляді адміністративних протоколів.

Відтак до роботи у м. Малині готуються 7 тимчасових пунктів пропуску та контролю: по вулицях Бондарика, Вінніченка, Приходька, Гагаріна, на перехрестях Суворова-Грищенка, Танкистів-Кантимирінців – Городищанської, та у с. Малинівці.

Для забезпечення роботи пунктів, окрім працівників місцевого відділку поліції, залучаються додаткові підрозділи Головного управління НП, нацгвардійці та медичні працівники.

Завдання тимчасових пунктів пропуску та контролю, у першу чергу, превентивна та роз’яснювальна робота з громадянами, моніторинг осіб, що пересуваються транспортними засобами, а також проведення температурного контролю у водіїв та пасажирів з метою виявлення потенційно хворих, – прокоментував Сергій Крупєй.

Також у місті збільшується кількість щоденних піших та автопатрулів: працюватиме ще 6 додаткових із числа поліції та нацгвардійців.

Окрім того, поліцейські продовжують забезпечувати охорону правопорядку поблизу місць лікування хворих на вірусну інфекцію та обсервації контактних осіб. Проводяться заходи із контролю дотримання самоізоляції осіб, щодо яких встановлений відповідний режим.

Нагадаємо, в області лідерами по захворюванню на коронавірус є Бердичів – 10 випадків та Малин – 8 випадків. На Житомирщині зареєстрована третя смерть від коронавірусу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here