Home Політика Бунечко порадив людям перекрити дорогу вантажівкам з піском

Бунечко порадив людям перекрити дорогу вантажівкам з піском

324

Перекрити дорогу вантажівці, яка перегружена возить пісок через село, а ще прострелити водію ногу – так порадив голова ОДА Віталій Бунечко жителям села Улянівка Житомирського району.

Про це Бунечко сказав під час своєї річної пресконференції вчора, 31 липня.

Активіст Сергій Нікулін розповів, що протягом 10 років у селі Улянівка, Тетерівська ОТГ, незаконно добувають пісок, з 2011 року.

«Поле, ліс перетворили просто у полігон. І розбили дороги – 40-тонниками вивозять пісок. Діти не можуть добратися нормально у школу. Жителі села раз на півроку ремонтують автомобілі. Як вплинути на голову ОТГ?», – запитав чоловік.

На що голова ОДА йому дав поради.

«Мені дуже цікаво, чому люди терплять, коли повз їхні будинки їдуть 40-тонники. І потім приходить до мене голова ОТГ, розмахує руками і говорить, що тепер М-21 закрита і всі пішли через наше село. Вікна дрижать. Так візьміть ногу водію прострельте. Одному. Не можна так робити, але не можна, щоб 40-тонники їздили. Я умовно про ногу, щоб ви не подумали, що я призиваю до насильства», – сказав Бунечко.

Також він порекомендував перекрити дорогу.

«По вашому селу їде 40-тонник, ви, як потерпілі, самі робите свої автомобілі. Хтось один заробляє, ще й незаконно, як ви кажете. Ця ж свиня, яка незаконно добуває, перегружає машину, їде через ваше село. То хай ця свиня вам робить цю дорогу. Якщо ви самі не в змозі, зберіть село. Станьте на дорогу – 40-тонник не поїде, я вас запевняю» – додав голова ОДА.

На запитання чоловіка, чи приїде губернатор до них на розмову, якщо вони перекриють дорогу, Бунечко запевнив: «Льогенько! Тільки після відпустки».

Нагадаємо, під час пресконференції губернатор запевнив, що з видобутком бурштину в області покінчено, розповів, що будувати стадіон "Полісся" він далі не хоче, а також про те, що одружився і йде у відпустку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here