Home Політика На стадіоні Полісся відкриють тільки футбольне поле, далі будувати Бунечко не хоче

На стадіоні Полісся відкриють тільки футбольне поле, далі будувати Бунечко не хоче

709

Будівництво центрального стадіону «Полісся» завершать за місяць, але це буде тільки футбольне поле, далі будуватися стадіон не буде.

Про це сказав голова ОДА Віталій Бунечко під час річної пресконференції сьогодні, 31 липня.

«Моєю особистою перемогою стане відкриття стадіону "Полісся". Всі будували стадіон, в тому числі і я. Ми добудуємо стадіон. У нас є кошти, бажання, сили, і дозвільні документи. Протягом місяця добудуємо, каже підрядник. Була комісія ПФЛ, яка атестує стадіони Першої ліги, вказала на невідповідності. Ми все доробимо, підлаштуємо», – сказав Бунечко.

Також голова ОДА наголосив на тому, що з 2016 року стадіон будувався без відповідних дозвільних документів.

«За документами це було як будівництво громадського туалету у Житомирі. Зараз є вже всі дозволи», – зазначив Бунечко.

Крім ядра поля, надалі стадіон будуватися не буде, бо Віталій Бунечко не хоче, щоб і про нього сказали, що і він будував і не довів до кінця.

«Нам потрібно ввести першу чергу. Я не хочу далі будувати стадіон. Бо скажуть – як усі почав і не довів. Далі з громадськістю обговорити, бо добудова від 70 до 100 млн грн. Чи може громада це собі дозволити? Тому це будуть громадські слухання», – підсумував Бунечко.

Нагадаємо, під час пресконференції Бунечко запевнив, що на Житомирщині покінчили з видобутком бурштину, а всі справи відклав на потім, бо у нього медовий місяць.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here