Home Місто Рятувальники та міліція заперечують факт бійки з волонтерами на засніженій трасі та...

Рятувальники та міліція заперечують факт бійки з волонтерами на засніженій трасі та вважають це провокацією

112

Нагадаємо, що в Facebook на сторінці Онисим Гарай з’явилося повідомлення про те, що п’ятеро волонтерів, які допомагали звільняти машини зі снігових заметів, побилися зі співробітниками рятувальної служби, які побачили в них конкурентів.

Так працівники колишнього МНС нібито вимагали з водіїв по 100 гривень. "На що МНСники викликали ментів, на нас був виписаний протокол, хотіли забрати до відділу, на що я сказав що я сам прийду після того, як допоможу всім людям," – написав автор повідомлення.

– Такий факт у нас не зареєстрований прокоментував керівник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович, – нам нічого про це не відомо.

А директор департаменту з реагування головного управління Держслужби з надзвичайних ситуація Григорій Марченко так коментує ситуацію:

– Ми вже перевірили це чутки і можу з усією відповідальністю заявити, що не про якісь інциденти ми не знаємо. Це якась не зрозуміла провокація. Я прошу всіх, журналістів, звичайних громадян, будь-кого, хто може хоч якось підтвердити ці чутки, звернутися до нас. Поки таких підтверджень немає, тільки слова. Дуже шкода, що ту колосальну роботу яку зробили рятувальники за ці дні, хтось хоче заплямувати.

За інформацією «Комсомольської правди»

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here