Home Місто На Житомирщині втопилось двоє рибалок.

На Житомирщині втопилось двоє рибалок.

291
23 листопада з дна Корнинського водосховища, яке знаходиться у Брусилівському районі, було піднято тіло 26-річного чоловіка. На березі водойми знайшли мертвим його 33-річного товариша, він лежав серед очерету. Як з’ясувалося, 14 листопада чоловіки відправилися на риболовлю та з неї не повернулися. 

Рідні забили на сполох. Пошук зниклих розпочали працівники обласної аварійно-рятувальної служби на воді. Упродовж п’яти днів шість водолазів позмінно прочісували дно водосховища і лише вчора знайшли тіло чоловіка. Ймовірніше за все один з рибалок став тонути та кричати про допомогу. Напарник скинув одяг та кинувся на допомогу. На жаль, врятувати товариша не вдалося. Повернувшись до берега, чоловік помер від загального переохолодження тіла, повідомила прес-служба УМНС в Житомирській області.

Загалом з початку року у Житомирській області жертвами води стали 67 осіб, 18 із них загинули саме в осінньо-зимовий період. Влітку вода забирає нетверезих та безпечних, а взимку необережних рибалок та затятих браконьєрів.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here