Home Місто Міліціонери Житомирщини вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Міліціонери Житомирщини вшанували воїнів-інтернаціоналістів

134
15 лютого оголошено офіційним Днем пам’яті усіх воїнів-інтернаціоналістів, що брали участь у бойових діях на території інших держав. 
 
У цей день в Управлінні МВС України в Житомирській області відбулися урочисті заходи за участю керівництва, куди були запрошені діючі працівники підрозділів міліції області, що свого часу брали участь у афганській війні, а також представники Житомирської спілки воїнів-афганців, повідомила Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області.
 
Звертаючись до присутніх з привітальним словом, начальник УМВС України в Житомирській області Олександр Просолов зазначив, що роки афганської війни стали пам’ятними для не тільки для її учасників, але й для мільйонів інших людей, чиї сини, батьки, чоловіки воювали упродовж 10 страшних років.
 
Афганська тема близька й правоохоронцям Житомирщини, адже в лавах обласної міліції загалом нараховується 56 воїнів-афганців. Звичайно, переважна більшість з них уже на заслуженому відпочинку, чотирьох немає серед живих. 
 
Наразі в міліцейських підрозділах Житомирської області продовжують служити семеро людей, які брали безпосередню участь у бойових діях в Афганістані. От і сьогодні кожен з них з рук генерал-майора міліції Олександра Просолова отримав почесні грамоти та грошові винагороди.  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here