Home Місто Ігор Гундич у Пулинах: Наше завдання – зберегти Україну і зробити все...

Ігор Гундич у Пулинах: Наше завдання – зберегти Україну і зробити все для її розвитку

164

Жителі Пулинської громади долучились до процесу децентралізації, яка уже показала результат та відкрила великі перспективи для розвитку територій. І для того, аби розвиватись і надалі, у Пулинській ОТГ разом із головою ОДА Ігорем Гундичем затвердили першочергові проекти – ремонт та створення НОП у школі, будівництво спортивного комплексу, освітлення вулиць.

Раду регіонального розвитку у Пулинській ОТГ Ігор Гундич провів, 5 березня.

“Така кількість людей у залі говорить про те, що ви дійсно небайдужі до того, що відбувається у громаді. Непросто реформа йшла на території Пулинському району – утворилось 4 громади. Ваша ОТГ найбільша у районі і тому можливості для розвитку у вас досить перспективні. Коли почали створювати перші громади у 2015 році, було багато критики і невіри. Відверто кажучи, противники реформи помилились в одному – Президент розумів, які переваги дасть децентралізація для держави. І ця реформа сьогодні є однією із найкращих в Україні. Це визнають і міжнародні партнери, які підтримують децентралізацію та наш шлях до неї. І тепер наше завдання – зберегти Україну і робити все, аби вона розвивалася”, – розпочав засідання керівник області.

За словами Ігоря Гундича, саме за рахунок децентралізації на території громади відбуваються ті процеси, які раніше не відбувались. Адже дуже легко відновлювати та реконструювати, коли є фінансовий ресурс та повноваження.

Серед нових “символів змін”, які реалізують в області, Ігор Гундич акцентував на будівництві 21 сучасної амбулаторії із житлом для лікарів.

“Заклади нового типу не лише будуть оснащені обладнанням та службовим автомобілем, а й матимуть всю необхідні техніку для телемедицини. Завдяки такій формі діагностування лікарі у сільській місцевості зможуть радитись із кваліфікованими фахівцями обласного центру та Києва. Адже життя людини – це найвища цінність”, – наголосив голова ОДА.

У Пулинський ОТГ шляхом голосування затвердили перспективу на 2019-2021 роки:

– капітальний ремонт та створення НОП у Пулинській ЗОШ I-III ст.;

– капітальний ремонт спального корпусу початкової школи в смт Пулини;

– будівництво будинку спортивного комплексу в смт. Пулини;

– реконструкція вуличного освітлення вулиць Садова, Лесі Українки, Довженка, Богдана Хмельницького, Бориса Тена, Максима Рильського в смт. Пулини;

– капітальний ремонт з відновлення елементів благоустрою по вул. Шевченка в смт. Пулини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here