Home Місто 47 житомирських дітей застрягли під Києвом у заторі

47 житомирських дітей застрягли під Києвом у заторі

109

47 дітей з Житомирської області провели 12 годин у автобусі в заторі на Окружній під Києвом, після чого їх прихистив дитячий садок, передає «Обозреватель».

Через нестачу техніки МНС не змогло оперативно виручити дітей, і тим довелося провести довгі години в автобусі, без води і їжі. У мережі Facebook був поширений заклик надати допомогу дітям, які потрапили в біду.

Вранці 23 березня дітей доставили в найближчий дитячий садок, де їх обігріли й нагодували.

Журналісти зв’язалися з керівником групи Тетяною Харпатіною, щоб дізнатися, чи потрібна ще якась допомога малолітнім мандрівникам.

"Все вже нормально, – повідомила Тетяна, – нас погодували волонтери. Обід і другий сніданок дитячий садок надав. Тут тепло, добре, діти задоволені. Батьки теж. Ми тут годин з дев’яти, а до цього приблизно 12 годин простояли в заторі. ДАІ нам обіцяє, що завтра будемо їхати додому. Кажуть, сьогодні ще дороги не розчищені".

"Добре б підвезти на вечір чого-небудь поїсти, адже дитячий садок – державна установа. Ми знаходимося на вул. Синьоозерній, 6 – за "Ашан" на Окружній – наліво. Там буде гуртожиток, а за ним – дитячий садок", – додає вихователька.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here