Home Освіта Житомирський агроуніверситет – другий ВНЗ країни, який приєднався до мережі EUROSCI...

Житомирський агроуніверситет – другий ВНЗ країни, який приєднався до мережі EUROSCI Network

211

Житомирський національний агроекологічний університет 6 липня став першим серед вітчизняних аграрних ВНЗ та другим в Україні вищим навчальним закладом, який приєднався до мережі міжнародних академічних гравців EUROSCI Network, що об’єднує університети, науково-дослідні центри, департаменти, експертні групи, які мають спільну зацікавленість у дослідженні Європейського Союзу та європейської інтеграції з наукової точки зору.

Учасниками EUROSCI є Бразильський, Британський, Індійський, Канадський та Нігерійський національні координаційні центри європеїзму; Лондонський королівський коледж Гелловей (Великобританія); Палермський університет (Італія); Університет Зігена (Німеччина); Громадський університет Коруньї (Іспанія), Політехнічний університет Порту (Португалія); Ясський університет ім. Александру Йоанну Кузи, Ясський технічний університет імені Ґеорґе Асакі, Сучавський університет імені Штефана чел Маре (Румунія), Державний університет «Люблінська політехніка» (Польща) та інші поважні партнери.

Житомирський наіональний агроекологічний університет є єдиним представником мережі у сфері аграрної та екологічної освіти і досліджень.

Завдяки здобутому асоційованому членству викладачі та студенти ЖНАЕУ отримали можливість ексклюзивного доступу до навчання за програмою відкритого інтернет-курсу з питань європейської інтеграції Jean Monnet Open Online Course Of European Integration. Навчання є безкоштовним: витрати на організацію забезпечуються за рахунок фондів Європейської Комісії (програма Жан Моне Еразмус +).

За умови успішного опанування курсу кожен з учасників програми отримає європейський сертифікат.
Курс викладається провідними європейськими аналітиками англійською мовою, відрізняється критичною позицією у розгляді сучасної проблематики європейської інтеграції.

Навчальна програма орієнтована на максимізацію унікальних переваг міждисциплінарності соціальних наук при вивченні ЄС та активну імплементацію сучасних інформаційних технологій в освітній процес. Студентам будуть доступні відеоконференції за участю експертних груп в режимі реального часу, публічні онлайн-дискусії, сучасні кейси та ін.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here