Home Освіта Житомирські старшокласники можуть навчатися в Америці

Житомирські старшокласники можуть навчатися в Америці

96

 

Розпочався конкурс для старшокласників «За дипломом до Америки!»: напиши есе та виграй стипендію 12750 доларів США від INTO Colorado State University.

Навчальний центр INTO при Colorado State University (США) та міжнародне освітнє агентство DEC education запрошують школярів у віці 15-16 років взяти участь у конкурсі есе та виграти стипендію на навчання на програмі Undergraduate Pathway.

Згідно з умовами конкурсу, учасникам необхідно написати переконливе і оригінальне есе англійською мовою на тему: «What Profession I Deem to Become of Great Demand in the Nearest Future». Роботи приймаються до 15 січня 2013 року.

За умовами конкурсу призерів буде нагороджено:

    1-е місце: стипендія 12750 $ на підготовчу програму Undergraduate Pathway. Стипендія покриває половину вартості навчання (інші супутні витрати переможець повинен сплатити самостійно).

    2-е місце: знижка 50% на послуги DEC education з організації поїздки на мовні курси в будь-яку країну світу (переліт, навчання та проживання оплачуються самостійно).

    3-е місце: місяць безкоштовного навчання на загальних курсах в Британській мовній школі DEC school (тільки для киян).

    4-е і 5-е місце: сувеніри з символікою DEC education і Colorado State University.

Із детальними умовами конкурсу ви можете ознайомитися на сайті компанії DEC education: http://dec-edu.com/scholarships-50.html.

Із запитаннями, що стосуються процедури та умов проведення конкурсу, ви також можете звернутися до координатора конкурсу в Україні Олександри Гавронської, івент-менеджера агентства DEC education: (044) 390-76-24, a.havronska@dec.ua.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here