Home Освіта Громадяни Сирії, Ізраїлю та Молдови хочуть вчитись у Житомирі

Громадяни Сирії, Ізраїлю та Молдови хочуть вчитись у Житомирі

100

Завершується перший тиждень вступної кампанії. На думку відповідального секретаря  приймальної комісії ЖДУ імені Івана Франка Володимира Чумака, вона ще ніколи не була такою успішною, як цього року.

«Створено усі умови як для абітурієнтів, так і для їхніх батьків, а також тих, хто забезпечує прийом документів, – технічних секретарів. Електронна реєстрація, посилений загін технічних секретарів, злагоджена робота студентського штабу «Абітурієнт»; організовані буфети, місця відпочинку – усе це забезпечує комфортні умови для вступників із різних регіонів України.

Крім того, подано документи громадянами Білорусії, Російської Федерації, Сирії, Азербайджану, Ізраїлю та Молдови. Станом на 06 липня  уже прийнято понад 2,5 тис. заяв. В цілому,  вступна кампанія проходить спокійно, а абітурієнти із піднесенням переживають важливий для них день – подання заяви на вступ до ЖДУ імені Івана Франка.

Важливо, що абітурієнти та їхні батьки мають змогу постійно слідкувати за конкурсною ситуацією та динамікою надходження заяв на ОКР «Бакалавр» на офіційному сайті ЖДУ імені Івана Франка у рубриці «Абітурієнт» в режимі on-line,» – відзначив  відповідальний секретар. 

Не дивлячись на те, що у ході кампанії виникають деякі труднощі з реєстрацією абітурієнтів у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, «жнива» обіцяють бути результативними, – кажуть в ЖДУ імені Івана Франка.

«До нас завжди приходили і приходять юнаки та дівчата, які хочуть стати висококласними фахівцями насправді, а не на папері. Якість і ще раз якість підготовки гарантує наш університет. У нас вчаться ті, хто вміє і бажає вчитися, витримувати високий конкурс. Не втрачайте цей шанс й Ви станете самодостатніми й успішними людьми», – зауважує ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here