Home Місто Житомир вчасно отримає газ на новий опалювальний сезон

Житомир вчасно отримає газ на новий опалювальний сезон

122

Житомир став четвертим містом в Україні, яке заключило договір на постачання газу з «Нафтобаз України», так як має найвищий відсоток розрахунків за спожитий газ (84%). Про стан підготовки міста до осінньо-зимового періоду доповів під час сесії міської ради заступник міського голови Микола Боровець

За його словами, під час підготовки до палювального сезону починаючи з травня поточного року виконано максимально можливий об’єм робіт та реалізовано виділені на це кошти. Загальна сума коштів, витрачених на заходи з підготовки об’єктів КП «Теплокомуненерго» складає 5,6 млн. грн., КП «Водоканал» – 2,98 млн. грн. 
 
Сьогодні ще ведуться роботи на об’єктах міста, які мають бути завершені до 10 жовтня 2011 року. Оцінка депутатів проведеним роботам була позитивною. Як зазначив голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Геннадій  Забродський, що незважаючи на значні проблеми у житлово-комунальній галузі, кошти, виділені на потреби цієї сфери використані раціонально і проведену роботу можна визнати задовільною, повідомили в управлінні по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here