Home Місто Водій таксі згорів у своєму «Ланосі» неподалік Бердичева

Водій таксі згорів у своєму «Ланосі» неподалік Бердичева

155

Минулих вихідних у своїй власній машині згорів водій однієї із служб таксі міста Бердичева.

Обгорілі останки автомобіля «Ланос» з тілом власника всередині були випадково виявлені в ніч з суботи на неділю недалеко від села Закутинці Бердичівського району, повідомляє «Бердичів діловий».

Для початку прибули на місце трагедії співробітники міліції шукали сліди, які могли залишити після себе можливі учасники злочину, оскільки мали версію, що таксиста вбили з метою пограбування. А машину спалили для того , щоб знищити речові докази.

Проте після проведення медичного огляду загиблого чоловіка вдалося встановити , що на його тілі немає ніяких слідів насильства : його ніхто не бив , чи не душив , і не вбивав. По всій видимості , смерть сталася в результаті нещасного випадку.

Швидше за все, чоловік вирішив поспати в автомобілі із включеним двигуном, коли несподівано почалося загоряння проводки. Під час сну таксист отримав сильне отруєння чадним газом, який проник в салон, а потім, перебуваючи в непритомному стані, фактично згорів живцем.

Остаточні обставини страшної загибелі чоловіка і всі подробиці трагедії, що відбулася з’ясовуються співробітниками міліції, ведеться слідство. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here