Home Кримінал В Житомирі зіткнулися два автомобіля – є загиблі

В Житомирі зіткнулися два автомобіля – є загиблі

98

Вчора зранку в Житомирі по вулиці ватутина зіткнулися два автомобіля. Водій однієї з машин, 30-річний мешканець м. Малина, здійснив зіткнення з автомобілем, який був припаркований на краю проїзної частини. Внаслідок аварії водій – винуватець отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу, а пасажирка цього ж автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди. 

За повідомленням прес-служби УДАІ Житомирщини, цього ж дня на 237 км автодороги Київ – Чоп, Новоград-Волинського району сталася ще одна аварія. Автомобіль під керуванням 48-річного киянина зіткнувся з транспортною огорожею та перекинувся в кювет. Аварія сталася через те, що водій заснув за кермом. Внаслідок ДТП водій отримав важкі тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу. 

Загалом за минулу добу зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 людина загинула та 5 отримали тілесні ушкодження.

Крім цього, працівниками ДАІ зафіксовано 71 порушення Правил дорожнього руху, затримано 9 водіїв, які кермували машинами у нетверезому стані, ще 3 автолюбителів покарано за перевищення швидкості.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here