Home Кримінал У молодика, який грабував храми на Житомирщині, на банківському рахунку виявили кілька...

У молодика, який грабував храми на Житомирщині, на банківському рахунку виявили кілька мільйонів

114

"Працівниками Департаменту карного розшуку Національної поліції України в ході проведених заходів в Житомирській області на «гарячому» після скоєння крадіжки ікон з церкви УПЦ МП був затриманий чоловік, 1989 р.н., який останнім часом після повернення з РФ, проживав в Києві. 


Цікаво, що останні три роки він знаходився на території РФ, до цього у 2014 р. в Харкові був засуджений на 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки за крадіжку грошей з банкоматів. Після повернення до Києва перекваліфікувався на «спеціаліста»-крадія церковного начиння, яке реалізовував до Москви.

До цього «церковного професіонала» ще дуже багато питань: на його особистому картковому рахунку з початку його повернення до України з кінця 2018 року за такий короткий термін вже накопичилась немаленька сума грошей не в один мільйон гривень.

На сьогодні можна сказати про його причетність до скоєння крадіжок з більш з шести храмів, розташованих в Житомирській та Київській областях. 

До речі, він не сумує, каже, що в нашій країні за злочини дуже м’ягке покарання, тому готовий вносити за себе заставу та жити далі «правильно», – повідомив перший заступник голови в Національна поліція України В’ячеслав Аброськин у соцмережі.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here