Home Кримінал У 29-річного житомирянина гроші і телефон вкрали колеги, з якими святкував кінець...

У 29-річного житомирянина гроші і телефон вкрали колеги, з якими святкував кінець робочого дня

160

 12 листопада розшуківці міського відділу поліції встановили особи двох жителів обласного центру, обгрунтовано підозрюваних у грабежі житомирянина. Досудове розслідування триває.


Днями до Житомирського відділу надійшло повідомлення про пограбування на вулиці 29-річного чоловіка. Заявник розповів поліцейським,  що увечері 10 листопада після спільного вживання алкоголю у нього виникли непорозуміння з двома малознайомцями. Згодом з’ясувалось, що троє чоловіків ситуативно зустрілись під час тимчасових підробітків, а потім вирішили «відсвяткувати» їх завершення. Тож знали один одного лише поверхнево і по іменам.

За таких обставин двоє з них після чаркування відібрали силоміць у третього щойно зароблені гроші та ще й  мобільний телефон.

Розшуківці встановили особи обох та затримали їх. Вони виявилися місцевими жителями, 31-го та 39-ти років. У скоєному обоє зізналися, а на додачу в одного із підозрюваних знайшовся ще й відібраний телефон.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Відтак чоловікам може загрожувати від 4 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here