Home Кримінал Поліцейські викрили овруцького велокрадія

Поліцейські викрили овруцького велокрадія

100

До місцевого відділення поліції упродовж останнього місяця надійшло близько шести заяв від овручан про зникнення їх велосипедів.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжок жителя одного із сіл району.Увесь велотранспорт був викрадений у період з 9 червня по 10 липня переважно з під’їздів багатоповерхівок одного з районів міста.

Зі слів поліцейських, більшість велосипедів були викрадені саме вночі – у час, коли власники залишали свої двохколісники без нагляду.

Згодом з’ясувалося, що у вчинені злочинів підозрюється 18-річний хлопець.

Окрім того, розшуківці встановили його причетність ще щонайменше до двох крадіжок: грошей з місцевого магазину та дворового реманенту в односельчан.

Наразі правоохоронці вилучили у парубка викрадене майно. У скоєному юнак зізнався.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України йому може загрожувати покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

До місцевого відділення поліції упродовж останнього місяця надійшло близько шести заяв від овручан про зникнення їх велосипедів. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжок жителя одного із сіл району. 

Увесь велотранспорт був викрадений у період з 9 червня по 10 липня переважно з під’їздів багатоповерхівок одного з районів міста. Зі слів поліцейських, більшість велосипедів були викрадені саме вночі – у час, коли власники залишали свої двохколісники без нагляду.

Згодом з’ясувалося, що у вчинені злочинів підозрюється 18-річний хлопець. Окрім того, розшуківці встановили його причетність ще щонайменше до двох крадіжок: грошей з місцевого магазину та дворового реманенту в односельчан.

Наразі правоохоронці вилучили у парубка викрадене майно. У скоєному юнак зізнався. Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України йому може загрожувати покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області: https://zt.npu.gov.ua/news/novini-z-rajoniv/policzejski-vikrili-ovruczkogo-velokradiya/


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here