Home Кримінал На Житомирщині під колеса автомобіля потрапила пенсіонерка

На Житомирщині під колеса автомобіля потрапила пенсіонерка

120

Вчора зранку в Коростені сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля, 50-річний мешканець Коростенського району, здійснив наїзд на пішохода. 82-річна мешканка Коростеня перетинала проїзну частину поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень померла при наданні медичної допомоги  в медичному закладі. 

Напередодні на 228 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Заборіччя, Олевського району під час ДТп постраждав ще один чоловік. Водій автомобіля, 34-річний мешканець м. Луганська здійснив наїзд на перешкоду у вигляді насипу щебеню. Внаслідок аварії водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Загалом за минулу добу зафіксовано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людей загинули та 5 отримали тілесні ушкодження.

Крім цього, працівники ДАІ зафіксували 64 порушення Правил дорожнього руху, затримано 13 водіїв у нетверезому стані, ще 9 автомобілістів покарано за перевищення швидкості, повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here