Home Політика «Хай приїдуть і приберуть те, що навозили», – Гундич про «львівське сміття»...

«Хай приїдуть і приберуть те, що навозили», – Гундич про «львівське сміття» на Житомирщині

201

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 100 днів тому був призначений на цю посаду. Представити його колективу та громаді регіону особисто приїздив Президент Порошенко.

Гундич пройшов відповідний конкурс, а до цього був заступником голови облдержадміністрації і ще трохи попрацював у статусі т.в.о.

Свої обіцянки, як він каже сам, озвучував уже з урахуванням того, що через деякий час доведеться звітувати про їх виконання.

Зокрема, 3 лютого Ігор Гундич зібрав прес-конференцію з цієї нагоди. На захід прийшов у вишиванці. Про свою роботу на займаній посаді звітував відповідно до різних сфер і напрямків.

З-поміж іншого, відповідаючи на запитання журналістів, розповів і про ситуацію із так званим «львівським сміттям», яке за кілька місяців буквально заполонило Житомирщину.

Читайте також: «Корупціонерам разом зі мною – не місце», – голова Житомирської ОДА.

Гундич відзначив, що лист з проханням прийняти в області сміття з Львівщини на адресу Житомирської обласної ради прийшов лише у січні, коли вже неодноразово були зафіксовані купи самовільно залишених відходів львівського походження у різних населених пунктах Житомирщини. Жодних звернень в облдержадміністрацію з цього питання не надходило.

«Ми не проти допомогти і готові зібрати за одним столом різні сторони, щоб обговорити можливі шляхи виходу із ситуації, – сказав голова Житомирської ОДА. – Треба поспілкуватися із представниками влади нашої області на місцях, що можна зробити і як буде краще. Але в першу чергу, хай львівські приїдуть і приберуть те сміття, яке вони нам вже навозили. Ми витрачаємо свій час і кошти, аби прибрати ті тонни сміття, які вони наскидали без будь-яких домовленостей, попереджень та узгоджень. Лише після цього готові сісти за стіл переговорів. А так виходить, що спочатку нагадили, а лише потім прислали лист – прийміть сміття. Ну, класно. Але нам так не підходить».

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here