Home Політика «Корупціонерам разом зі мною – не місце», – голова Житомирської ОДА

«Корупціонерам разом зі мною – не місце», – голова Житомирської ОДА

135

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 100 днів тому був призначений на цю посаду. Представити його колективу та громаді регіону особисто приїздив Президент Порошенко.

Гундич пройшов відповідний конкурс, а до цього був заступником голови облдержадміністрації і ще трохи попрацював у статусі т.в.о.

Свої обіцянки, як він каже сам, озвучував уже з урахуванням того, що через деякий час доведеться звітувати про їх виконання.

Зокрема, 3 лютого Ігор Гундич зібрав прес-конференцію з цієї нагоди. На захід прийшов у вишиванці. Про свою роботу на займаній посаді звітував відповідно до різних сфер і напрямків.

З-поміж іншого, відповідаючи на запитання журналістів, розповів і про перевірки автоперевізників на міжміських та приміських маршрутах. Цьому передувала трагедія на маршруті № 110, де під час руху відчинилися двері і випав пасажир та від отриманих травм помер.

Врешті, Гундич анонсував масштабні перевірки, перші з яких були проведені напередодні на автовокзалі.

«Якщо я дізнаюся, що хтось з перевіряючих дозволив собі взяти якісь гроші і закрив очі на певні порушення, то він одразу буде звільнений. Корупціонерам разом зі мною – не місце, – сказав голова Житомирської облдержадміністрації.

– Вважаю, що попередньо мало роботи проводили відповідні органи із перевізниками. Це як треба не любити себе, свого водія і пасажира, щоб довести транспортний засіб до такого стану: побите лобове скло, брудні салони, рвані сидіння, зламані двері та інше.

Я заявляю, що перевізники мають і будуть слідкувати за станом своїх маршруток і автобусів, а також і за водіями, бо з ними теж є проблеми. Через місяць особисто поїду перевіряти транспорт, який перевозить мешканців області, але без попередження. Ніхто не буде знати, куди я їду. І це правильно, бо як тільки анонсують приїзд когось із влади, одразу проводять певні приготування, прибирання. Так не має бути».

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here