Home Політика Гундич анонсував реорганізацію та звільнення працівників Житомирської ОДА

Гундич анонсував реорганізацію та звільнення працівників Житомирської ОДА

156

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич свою посаду займає вже 100 днів. Каже, що 70 % із обіцяного під час призначення вже вдалося реалізувати, решта – у процесі виконання.

Про зроблене та заплановане 3 лютого він розповідав журналістам під час прес-конференції.

Не оминув увагою організаційні питання, пов’язані із співробітниками та колективом ОДА, анонсуючи реорганізацію та звільнення.

З 1 лютого у Гундича новий заступник – Олексій Ясюнецький. А до цього він встиг підписати розпорядження про звільнення чиновника-хабарника та керівника управління культури ОДА.

Втім, на цьому зупинятися не планує і вже до 20 лютого мають розробити та презентувати нову структуру ОДА.

«Якщо комусь зі мною не комфортно працювати, то є один вихід – звільнитися і піти. Якщо мені не комфортно з кимось, то виходів вже два – можна перевестися на іншу роботу чи просто так само піти без почестей, – заявив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич. – Будуть звільнення, бо роботою ряду працівників, які прийшли навіть рік чи два тому, я не задоволений. Маю амбітні плани і хочу мати команду людей, з якими це все можна буде реалізувати. Хочу, щоб через рік міг вийти і сказати: «Це я і моя команда».

Хочу, щоб в Житомирській ОДА була «команда Гундича». І це нормально, коли тебе оточують ті, кому можна довіряти, хто готовий підтримати тебе і з ким можна реалізовувати хороші проекти. Я для цього зроблю все. У першу чергу я роблю ставку на порядність. Ми не можемо кожному заглянути в душу, але певні якості все ж проявляються. Хочу, щоб до роботи всі ставилися так, як і я – відповідально».

Юлія ДЕМУСЬ

Читайте також: «Хай приїдуть і приберуть те, що навозили», – Гундич про «львівське сміття» на Житомирщині

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here