Home Місто Жителька Житомирщини написала лист про роль музики у житті людини і здобула...

Жителька Житомирщини написала лист про роль музики у житті людини і здобула перемогу

142

 

За результатами національного конкурсу творів епістолярного жанру, організованого Укрпоштою на підтримку 43-ої ініціативи Всесвітнього поштового союзу, найкращі листи про роль музики в житті людини написала молодь в Києві, Запорізькій та Житомирській областях України.

Молодіжний конкурс «Напиши листа і розкажи, як музика впливає на життя людини» тривав в Укрпошті з 1 жовтня 2013 року по 15 квітня 2014 року та проводився в декілька етапів: регіональний (на рівні дирекцій Укрпошти) та фінальний. Найкращі роботи з регіональних дирекцій Укрпошти були надіслані до головного поштового офісу в Києві, де і визначилася трійка лідерів.

За результатами голосування компетентного журі третє конкурсне місце було присуджено мешканці смт. Новогуйвинське Житомирської області – Тарасюк Дар’ї.

Друге місце у творчих змаганнях серед молоді чесно виборов Кідалов Роман-Доменік з м. Мелітополь Запорізької області. Свій твір про музику юнак оригінально вибудував у формі музичних нот.

Найкраще ж розповіла про вплив музики на життя людини Івасюк Наталія з м. Києва. Її лист-розповідь про музику своїй подрузі з актуальними вкрапленнями подій сьогодення не зміг залишити байдужим журі. Їй і було присуджено перше місце.

Робота переможниці буде відправлена на адресу Міжнародного бюро Всесвітнього поштового союзу для участі в заключному етапі міжнародного конкурсу в Берні (Швейцарія).

 

Нагадаємо, у 2012 році робота Альони Кучанської з Одещини посіла ІІI місце у заключному етапі конкурсу в Швейцарії. Її роботі «Напиши листа спортсмену або спортивному діячеві, яким ти захоплюєшся, і розкажи йому (їй), що для тебе означають Олімпійські ігри» вдалося вибороти бронзовий приз серед 192 країн-членів Всесвітнього поштового союзу. Це ще раз доводить талановитість наших дітей, що визнається не тільки в Україні, а й на міжнародній арені.  

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here