Home Місто В Бердичеві 10 вулиць носитимуть імена загиблих в АТО

В Бердичеві 10 вулиць носитимуть імена загиблих в АТО

390

 

Одразу 10 бердичівських вулиць та провулків у Бердичеві змінять свої назви: за відповідне рішення проголосували на останній сесії депутати міської ради.

Про це повідомляє "ВІК".

Розглянувши пропозицію міського голови Василя Мазура щодо надання вулицям імен бердичівлян, котрі загинули під час проведення АТО та керуючись Порядком про перейменування назв вулиць, провулків і площ та «декомунізаційними» законами, народні обранці вирішили перейменувати: вулицю та провулок Енгельса – на вулицю та провулок Віталія Дульчика, вулицю 60-річчя СРСР – на вулицю Романа Абрамова, вулицю та провулок Будьонного – на вулицю та провулок Євгена Старікова. Ім’я Рози Люксембург замінять на Олега Реготуна, а Димитрова та Урицького – відповідно, на Сергія Сідлецького та Сергія Ковтуна.

Вулиця Наркоматівська та однойменний провулок носитимуть віднині ім’я Олександра Ковальчука, вулиця та провулок 10-ї П’ятирічки – Олександра Пителя. Змінять свої назви також ІІІ провулок Шелушкова та вулиця 25-го жовтня: перший носитиме ім’я Олександра Венгера, друга – Юрія Панасюка.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here