Home Місто В Бердичеві встановлять меморіальні дошки на будинках загиблих учасників АТО. ВІДЕО

В Бердичеві встановлять меморіальні дошки на будинках загиблих учасників АТО. ВІДЕО

241

На будинках, де жили бердичівляни, котрі загинули в ході антитерористичної операції на Сході України, встановлять меморіальні дошки. З такою пропозицією на останньому засіданні виконкому виступив міський голова. Василь Мазур наголосив, що не потрібно шукати героїв в інших епохах та країнах – вони живуть та жили серед нас.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "ВІК".

 

Відкрити меморіальні дошки збираються наступного тижня до Дня Незалежності. Вони розташуються на будинках по вулицях Низгірецькій, Червоній, братів Міхєєвих та Рози Люксембург, де проживали бердичівські захисники Віталій Дульчик, Роман Абрамов, Євген Старіков та Олег Реготун. Крім того, міський голова зазначив, що сім’ї загиблих воїнів потребують постійної підтримки.

Василь Мазур, Бердичівський міський голова: «У хлопців, як загинули, залишилися діти дошкільного та шкільного віку. Тому я пропоную прийняти рішення виконкому стосовно цих дітей – відмінити плату за харчування в дитсадках та школах, доки діти не стануть повнолітніми».

Усі озвучені пропозиції щодо вшанування учасників АТО, це стосується лише бердичівлян, було об’єднано у відповідний проект рішення, за який члени виконкому одразу одностайно і проголосували.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here