Home Місто У зоні АТО від кулі снайпера загинув 19-річний десантник 95 бригади з...

У зоні АТО від кулі снайпера загинув 19-річний десантник 95 бригади з Київщини

328

 "Олександр Сівко – 1998 р.н., смт Пісківка (Бородянський район, Київщина). Десантник 95-ї ОДШБр. Загинув 25 лютого від кулі снайпера", – повідомив на своїй сторінці у соцмережі Sviatoslav Smuk.

Користувачі, які поширюють дописи про загибель захисника додають, що загинув Олександр в районі шахти Бутівка.

Народився Сашко в смт. Пісківка Бородянського району Київської області  7 травня 1998 року. В 2016 році закінчив Київський професійний ліцей будівництва і комунального господарства, здобув професію «Електромонтажник вторинних ланцюгів; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування на автомобільному транспорті». 
В квітні 2017 року Олександр добровільно прийшов до Бородянського РВК з метою проходження військової служби за контрактом.  29.05.2017 року Бородянським РВК, Київської області був призваний на військову службу за контрактом строком на 3 роки. Проходячи навчання в навчальному центрі «Десна» хлопець отримував нові знання, позитивні враження від військової служби, якими ділився з працівниками військового комісаріату під час телефонної розмови.
 Поховання героя буде 27 лютого о 12:00 у Пісківці.

 За інформацією прес-штабу АТО, минулої доби один військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення.

Нагадаємо, що минулого тижня в зоні проведення АТО загинула 23-річна медсестра з Житомирщини Сабіна Галицька. Дівчину поховали у рідному селі. Її брат кілька місяців тому підписав контракт і через деякий час готується відправлятися на передову.

Читайте також: "Росія створила цей конфлікт": США зробили різку заяву після загибелі медсестри з Житомирщини. ВІДЕО

У грудні минулого року житомиряни прощалися із 24-річним загиблим десантником 95 бригади Артемом Гульцьо.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here