Home Місто На Житомищині залізничні переїзди експлуатуються з різними недоліками

На Житомищині залізничні переїзди експлуатуються з різними недоліками

136

Працівники ДАІ проводяться профілактичні заходи «Увага! Залізничний переїзд». Під час заходів правоохоронці перевіряють стан утримання залізничних переїздів, обладнання їх необхідними засобами безпеки. Прискіпливу увагу звертають на дотримання правил проїзду залізничних переїздів водіями транспортних засобів, особливо автобусів. До злісних порушників застосовують заходи адміністративного впливу.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України в Житомирській області.

За час проведення заходів працівники ДАІ виявили 109 порушень правил проїзду залізничних переїздів. В тому числі невиконання вимог дорожніх знаків чи розмітки – 88, проїзд на заборонений сигнал світлофора – 12. Під час обстежень переїздів виявлено, що 42 з них експлуатуються з різними недоліками.

Отже, значну роль у безпечному функціонуванні переїздів відіграють їх належне утримання і експлуатація. Залізничні переїзди – об’єкти підвищеної небезпеки і потребують відповідного ставлення як з боку тих хто ними користується, а саме водіями транспортних засобів, так і тих хто відповідає за їх утримання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here