Home Місто Бердичівські міліціонери стали донорами крові для бійців АТО

Бердичівські міліціонери стали донорами крові для бійців АТО

130

Ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ з Бердичівського району ініціювали акцію щодо добровільної здачі донорської крові для потреб учасників антитерористичної операції на сході країни. Діючі працівники міськвідділу з підтримали благочинні ініціативи своїх мудрих наставників.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Дводенна благодійна акція зібрала до відділення трансфузіології Бердичівської міської лікарні близько сотні правоохоронців, половина з яких сьогодні знаходяться на заслуженому відпочинку.

– Ми, пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ, не можемо спокійно дивитися на те, як гинуть молоді люди, які відстоюють мир і спокій жителів сходу України, – говорить голова Бердичівської ради ветеранів ОВС Віталій Ніколаєнко. – Я порадився зі своїми колегами, також пенсіонерами, і разом ми вирішили зробити свій посильний вклад у допомогу справжнім українським героям.

Слід зазначити, міліціонери з Бердичівського міськвідділу міліції у складі зведеного загону житомирських правоохоронців уже  уп’яте вирушили боронити правопорядок на схід нашої держави.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here