Home Освіта Дипломи випускників у ЖДТУ цьогоріч отримає майже півтори тисячі студентів

Дипломи випускників у ЖДТУ цьогоріч отримає майже півтори тисячі студентів

147

У дворі Житомирського державного технологічного університету 9 липня о 10.00 розпочнуться урочистості з нагоди випуску студентів, що здобули освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» та «Спеціаліст».

Про це інформує прес-служба вишу.

Участь у святковому заході візьме ректор університету Віктор Євдокимов, проректори, декани, викладачі і співробітники ЖДТУ, представники влади міста й області, випускники, їх рідні й друзі.

Дипломи отримають 1463 випускники, які навчалися на п’яти факультетах ЖДТУ. Випуск «магістрів» відбудеться вже взимку.

Нагадаємо, що під час 2015/2016 навчального року у технологічному університеті в Житомирі обрали нового ректора, нового студентського ректора і студентських деканів, провели ряд благодійних акцій та ярмарок на підтримку вихованців дитбудинків та учасників АТО («Передай тепло герою», «Час для добра», благодійний біговий марафон, тощо), студенти навчального закладу відзначилися на спортивних змаганнях і творчих конкурсах, перемагали на олімпіадах і успішно презентували власні розробки й проекти.

У ЖДТУ почав діяти Центр розвитку кар’єри, вже більше року існує Центр Українсько-Азербайджанської співпраці у сфері освіти, науки та культури, відкрили Чеський центр освіти і культури ім. Вацлава Длоугі, Українсько-Туркменський культурно-освітній центр, спеціалізовану лабораторію імені проф. Б.Б. Самотокіна.

У рейтингу «ТОП 200 Україна» Житомирський державний технологічний університет у 2016 році зайняв 120 місце, обійшовши таким чином ЖНАЕУ та ЖДУ ім.І.Франка.

Читайте також: Цьогоріч вступна кампанія стартує 11 липня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here