Home Місто З Данії в Житомир привезли допомогу – ліжка, одяг, взуття та медобладнання

З Данії в Житомир привезли допомогу – ліжка, одяг, взуття та медобладнання

113

Житомирський військовий шпиталь, обласна протитуберкульозна лікарня, психоневрологічний диспансер, благодійний фонд «Місія в Україну» та інші організації Житомира отримали допомогу з Данії, – про це інформує ГО «Спілка небайдужих жінок».
 
Спільними зусиллями громадської організації, фондів та міської влади в Житомир приїхала велика фура з гуманітарною допомогою.
 
Для розмитнення різнопланової та такої необхідної продукції був потрібен ряд документів. Фонд Родини Борислава Розенблата надав усю юридичну та консультаційну допомогу.
 
16 червня в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася конференція щодо діяльності громадської організації «Спілка небайдужих жінок» та роз’яснення, куди була направлена гуманітарна допомогу.
 
Ліжка, посуд, білизна, уніформа для лікарів, одяг, взуття, медобладнання  – це ще не весь перелік засобів, які приїхали в Житомир з Данії.
 
«Фермери української національності, маючи 1 вихідний протягом двох тижнів, з’їжджалися на базу і готували машину в Україну. Кількаденне очікування, і почали приходити фотозвіти від адресатів. Словами не передати ту радість, яку вони відчували, розуміючи, що їхні зусилля були не даремні, і їхня допомога є потрібною», – каже представник волонтерської спілки "Збережи Україну"/Bevar Ukraine Наталія.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here