Home Місто У міськраді поскаржилися, що пасажири не беруть квитки в маршрутках, а у...

У міськраді поскаржилися, що пасажири не беруть квитки в маршрутках, а у водіїв є складнощі з їх видачею

119

 Під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради 6 грудня  начальник управління транспорту і зв’язку  Михайло Грищук повідомив, що  приватні перевізники вже отримали 165 валідаторів, які встановили у міських маршрутках ще 1 грудня.

Читайте також: У Житомирі зросла вартість проїзду: маршрутки обладнали валідаторами, а водії мають видавати квитки

Кожного дня проводяться відповідні перевірки щодо їх використання. Але,  мають місце 2 проблеми: перша – значна частина пасажирів не беруть квитки у водія за проїзд у маршрутках; друга – у години «пік» є складнощі із видачею і отриманням квитків за проїзд.

Управління транспорту і зв’язку міської ради розпочало інформаційно-роз’яснювальну кампанію з метою вирішення цих проблем.

Читайте також: "Не беручи квиток, ми самі породжуємо проблему обгрунтованості тарифу та якості послуг в маршрутках", – заступник міського голови Житомира Ткачук

Нагадаємо, що валідатори для маршруток придбані за бюджетні кошти і перевізники за їх використання мають сплачувати щомісячну орендну плату. Одна з умов для підвищення вартості проїзду з 1 грудня у Житомиру – було використання валідаторів для видачі квитків пасажирів та їх обліку.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here