Home Місто У міській ради вирішували, якою буде Михайлівська

У міській ради вирішували, якою буде Михайлівська

66
Планова робоча нарада по комплексному ремонту вулиці Михайлівської відбулася у міській раді.
 
Чиновники обговорювали майбутній вигляд єдиної пішохідної вулиці міста, особливості ремонту мереж, її архітектурне обличчя та всі нюанси робіт по реконструкції.
 
Відрумонтувати Михайлівську планують вже у наступному році. І перший крок для цьог вже зроблено – виділено 200 тис. грн. на розроблення проектної документації, кажуть у міській раді.
 
Попередній проект комплексної реконструкції вулиці Михайлівської передбачає заміну інженерних мереж, дорожнього та тротуарного покриття, оздоблення фасадів будинків, благоустрій території (зелені насадження, лавки, урни, освітлення).
 
Остаточний проект із вартістю всіх робіт, термінами їх виконання та чітким планом реалізації буде прийнятий після затвердження бюджету на 2013 рік.
 
Тому вже з наступного року Михайлівська зможе стати не лише пішохідною, а й найкращою і достойною називатися однією з візитівок вулицею Житомира.
 
Передбачаеться, що реконструкція вулиці Михайлівської буде проходити у комплексі із реконструкцією майдану Крольова.
 
За результатами наради відповідним службам дане доручення більш детально прорахувати вартість робіт із передбаченою заміною існуючих мереж та переглядом технічних умов. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here