Home Місто Лугинські лісівники запобігли крадіжкам дерев

Лугинські лісівники запобігли крадіжкам дерев

150

26 липня в ході патрулювання лісових масивів лісова охорона Дивлинського лісництва державного підприємства "Лугинське лісове господарство" виявила незаконну рубку 3-х дерев дуба.

На місці лісопорушення виявлено однокінну підводу з трьома колодами дуба на возі та затримано жителів с. Білокоровичі гр. С. та З. За фактом незаконної рубки складено протоколи про лісопорушення та винесено відповідні постанови. Продукція незаконної рубки вилучена, передана під охорону майстру лісу.

Тієї ж ночі лісова охорона державного підприємства «ЛДЛАП Лугинський держлісгосп АПК» виявила незаконну рубку сироростучих дерев породи сосна у кількості чотирьох штук в Красноставському лісництві. На місці вчинення лісопорушення виявлено автомобіль ЗІЛ-131, який був завантажений шістьма колодами сосни, довжиною 3 та 5 метрів. На місце події викликано працівників поліції.

Автомобіль доправлено в Лугинський відділ поліції. На місці були проведені слідчі дії і складений акт огляду. Розмір шкоди, заподіяний лісовому господарству, становить 23856,98 грн. Матеріали справи направлені в Лугинський ВП Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області.

Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here