Home Події Житомиром 19 грудня їздитиме святково прикрашений автомобіль зі Святим Миколаєм

Житомиром 19 грудня їздитиме святково прикрашений автомобіль зі Святим Миколаєм

210

 Експрес-листівка «Вулицями з краю в край їде Святий Миколай» – таку назву має дійство на колесах, яке охопить усі центральні вулиці та майдани міста Житомира, оголошуючи усім, що саме 19 грудня в день Святого Миколая розпочинається цикл Новорічних та Різдвяних свят.


На борту яскраво прикрашеного автомобіля їхатиме сам Святий Миколай з янголами, казковими та мультиплікаційними героями. Лунатимуть віншування, вітання, вірші, веселі новорічні мелодії та пісні. Для того, щоб якомога більше житомирян відчули неймовірну атмосферу свята, у найбільш популярних серед житомирян місцях міста заплановані творчі зупинки.

«Експрес-листівка — це можливість охопити традиційними вітаннями найбільшу кількість житомирян та нагадати про яскраві та самобутні зимові народні звичаї, в основу яких покладено пробудження добра, надії, любові, непохитної віри у щастя та мир в Україні», – каже провідний спеціаліст управління культури міської ради Яна Мірошніченко.



Вітальна акція стартує о 16:00 год. біля Дому української культури (вул. Велика Бердичівська, 61/18). Далі дійство відбуватиметься за маршрутом: Корбутівка (маркет «Люцина») – Мальованка (Взуттєва фабрика) – Малікова (Польський бульвар) – Богунія (готель «Ялинка», Хмільники) – Крошня (Завод «Кромберг») – вул. Київська (ТРЦ «Глобал») – площа Польова (фонтан «Космонавт») – майдан Смолянський – майдан імені С.П. Корольова – майдан Соборний.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here