Home Місто У Житомирі дітвору запрошують прикрасити резиденцію Святого Миколая

У Житомирі дітвору запрошують прикрасити резиденцію Святого Миколая

133

 17 грудня о 12:00 год. на майдані імені С.П. Корольова відбудеться конкурс «Прикрашаймо разом резиденцію Святого Миколая».  Управління культури міської ради запрошує житомирян сім’ями  долучитися до конкурсу і разом прикрасити домівку Святого Миколая.

 
Родинам пропонується власноруч зробити прикраси, фігури казкових героїв та новорічні ялинки і прикрасити ними оселю Святого Миколая, що знаходиться на майдані імені С.П. Корольова.
 
Такі прояви родинної творчості не тільки стануть реалізацією вашої художньої фантазії, не тільки організують вашу родину зимовими вечорами за спільною приємною роботою, але ще й будуть заохочені подарунками та призами, адже – це конкурс!
 
Отже, ви робите прикраси власноруч, приносите їх нам, 17 грудня о 12.00 год. на майдан імені С.П.Корольова. Ми відзначаємо вас подарунком. А також, пограємося, порозважаємося, поспіваємо, потанцюємо, прикрасимо і все це – разом, однією великою родиною.


У кожному бібліотечному філіалі міста працює творча майстерня з виготовлення новорічних прикрас. Шукайте адресу найближчої  у вашому районі бібліотеки і прямуйте з родиною туди.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here