Home Кримінал У Коростенському районі поліція затримала дачного злодія

У Коростенському районі поліція затримала дачного злодія

137

Про обкрадання свого дачного будинку у с. Садибному до Коростенського відділу поліції повідомив житель райцентру.

18 березня до місцевого відділу поліції звернувся 39-річний житель м. Коростеня. Чоловік розповів, що у с. Садибному має дачний будинок, до якого не навідувався із середини листопада минулого року. Коли ж приїхав уже цьогоріч, побачив садибу обікраденою.

На місці події працівники поліції з’ясували, що злодій потрапив до будинку, вийнявши раму вікна. З приміщення було викрадено сотню листів шиферу, а також металеві побутові речі.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

– Поліцейські опитали жителів села і з’ясували, що днями люди бачили немісцевого чоловіка, який крутився біля садиби. Водночас було перевірено осіб, раніше судимих за подібні злочини, – розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Олександр Гайовий.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили причетність до крадіжки 28-річного жителя сусіднього села Горщика, який визнав свою вину.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом, останнім часом ніде не працював.

Викрадений шифер було виявлено схованим у лісі, інше вилучено за місцем проживання підозрюваного. Продати речі для елементарного заробітку, як було заплановано, чоловік не встиг.

Як повідомляють у поліції, за чинним законодавством за вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, затриманому загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here