Home Кримінал На Житомирщині техпрацівниця вкрала мобільний телефон у 9-річної школярки

На Житомирщині техпрацівниця вкрала мобільний телефон у 9-річної школярки

80

У ході профілактичних заходів поліцейські зупинили мопедиста, в якого під час поверхневого огляду виявили конопляне зілля, а згодом за місцем його проживання – сушку для нарковмісних рослин. Чоловіка перевіряють на причетність до розповсюдження наркосировини.

17 липня під час профілактичного відпрацювання у селищі Брусилові працівники сектору реагування патрульної поліції місцевого відділення за порушення Правил дорожнього руху зупинили водія мопеда «Suzuki», 31-річного жителя райцентру.

У ході спілкування з правоохоронцями чоловік відверто нервував, тож така поведінка видалася підозрілою.

Відтак поліцейські здійснили поверхневий огляд транспортного засобу та його керманича. У результаті у речах чоловіка було виявлено паперовий згорток із подрібненою рослинною масою, зовні подібною до коноплі. Мопедист пояснив, що перевозив її для власного вжитку.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Брусилівського відділення поліції, працівники якої задокументували правопорушення та вилучили сировину.

Згодом поліцейські провели огляд домоволодіння з письмового дозволу його власника і виявили приміщення для висушування нарковмісного зілля. Звідти було вилучено листя та сухі рослини, схожі на коноплю.

Нині слідчі направили подання до суду щодо проведення експертного дослідження вилученої сировини.

Досудове розслідування триває за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here