Home Кримінал У Бердичівському районі затримали крадія кукурудзи

У Бердичівському районі затримали крадія кукурудзи

105

До чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від інженера сільськогосподарського підприємства про крадіжку кукурудзи з орендованого поля.

На місці події, поблизу с. Половецького, інспектори превентивного блоку затримали 29-річного бердичівлянина, який наскладав до мішків урожай та вже готувався завантажувати їх до власної «Ниви». У нього вилучили 228 кілограмів качанів кукурудзи.

– Нині триває з’ясування всіх обставин у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – прокоментувала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів.

За чинним законодавством за подібні дії передбачено штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here