Home Кримінал Поліцейські охорони затримали бердичівлянина, який обікрав магазин побутової техніки

Поліцейські охорони затримали бердичівлянина, який обікрав магазин побутової техніки

95

 21 березня правоохоронці вистежили чоловіка, який намагався обікрасти магазин побутової техніки у райцентрі. Нині за вказаним фактом  розпочато кримінальне провадження.


Близько 4.00 невідомий намагався проникнути до складського приміщення торгівельного закладу. Однак, зрозумівши, що за мить на місце прибудуть поліцейські, чоловік з місця події втік.

Поліцейські охорони, прибувши за сигналом «Тривога» з   пульту централізованого спостереження, виявили проникнення до охоронюваного об’єкту, а також обставини, що вказували на можливу втечу крадія.

Правоохоронці  перевірили обидва варіанти розвитку подій. Відтак у результаті проведених заходів поліцейські виявили підозрюваного. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

За наявною інформацією, чоловік цієї ж ночі встиг «відзначитись» ще у кількох торгівельних кіосках райцентру, звідки намагався викрасти гроші та цінності.
Підозрюваний у скоєному зізнався. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here