Пенсіонерка з Житомирщини варила борщ для New York Times

2.03.2021

Це - пані Ольга з Житомирщини. Вона тримає в руках примірник New York Times зі своїм портретом - і секретом борщу. Де стаття про український борщ вийшла у виданні ще в листопаді. Але номер пані Ользі привезли якраз цими днями.

Про це повідомляє BBC News Ukrainian.

Автори, Марічка Варенікова та Ендрю Крамер, написали про українсько-російські суперечки довкола борщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український борщ потрапив до рейтингу ТОП-20 найкращих супів

«Хай думають, що хочуть, але борщ – український», - цитували журналісти Ольгу Габро з села Борщів.

Вона поділилася своїм секретом приготування: окремо варити м'ясо, квасолю й картоплю, окремо - буряк і моркву. А змішати все лише перед подачею на стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щомісяця «борщовий набір» для українців дорожчатиме на 10-15%

Фотографка Оксана Парафенюк також зняла для NYT, як пані Ольга готує борщ, і на розвороті газети можна побачити саме цю світлину.

 


 
Новини Кіно та ТБ
Загрузка...
Загрузка...
Програма телепередач
Полісся
Стадіон "Полісся" не здали в експлуатацію, здали тільки поле. За 16 років реконструкції і за 167 млн грн. "Перший житомирський" вирішив показати, що побачили...
Полісся
У Житомирі 17 лютого футбольні фанати прийшли під стіни ОДА вимагати добудувати центральний стадіон "Полісся". Вболівальники ФК Полісся розгорнули банер...