Овочі на зиму: огляд цін на Малинському ринку

22.10.2019

На оптовому ринку «Малинський» у розпалі торгівля осінніми овочами. Житомиряни закуповують на зиму картоплю, буряк, моркву та цибулю. Також на ринку вам запропонують пошаткувати капусту для зимової засолки. Ще можна встигнути купити кавуни, кукурудзу, помідори та болгарський перець.

«Перший житомирський» дізнався ціни на найбільш популярні овочі на Малинському ринку.

Під кінець жовтня у топі продажу картопля. За кілограм земляного плоду на ринку правлять 10-10,50 грн за кілограм. Її продають у сітках різної ваги від 20 кг.

Осінню капусту продають за ціною від 4,50 до 7,50 грн за кг. На ринку її можна відразу пошаткувати. Готовий до засолки продукт запаковують у пластикові пакети різних розмірів. За пошатковану капусту покупець заплатить 10 грн за кілограм.

Буряк та моркву можна купити в одну ціну – 5 гривень за кіло. Ці овочі є в асортименті різних розмірів та фасовки. Також на ринку багато цибулі. За неї просять 6,50 грн.

Великі червоні помідори обійдуться покупцеві у 18 грн за кілограм.

За солодкий болгарський перець доведеться викласти від 12 до 28 грн за кілограм. Ціна на цей овоч залежить від якості, розміру та кольору. Червоний перець коштує дорожче.

Ще на Малинському ринку можна встигнути купити кавуни. Цього жовтня смугаста ягода коштує 6 гривень за кілограм. Також на ринку можна купити кукурудзу, зелень та виноград.

                              _______________________________________________________________________

"Швидка капуста з болгарським перцем"

Дуже смачна хрустка закуска, яку легко приготувати.

Інгредієнти:

•            Капуста - 3 кг

•            Перець - 4 шт

•            Морква - 5-6 шт

•            Часник - 1 шт

•            Вода - 1,5 літра

•            Цукор - 1 стакан

•            Оцет 9% - 1-1,5 стакана

•            Сіль - 3 ст. ложки

•            Перець горошок - 10 шт

•            Лавровий лист - 5 шт

Зварити маринад: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перець і лавровий лист, відставити і влити оцет. Салат заливається гарячим розсолом.

Нарізати капусту, перець і моркву. Часник почистити. Перемішати, скласти у банки і залити гарячим маринадом. Придавити гнітом. Через два дні капуста готова. Зберігати у прохолодному місці.


 
Новини Кіно та ТБ
Загрузка...
Загрузка...
Програма телепередач
Равлики
 Равлики – давно вже популярний делікатес для гурманів, мастхев у корейській косметиці, потужний афродизіак, джерело білків, омега-3 кислоти, вітамінів А, Е, В1,...
 Близько року тому житомирянин Володимир Саванчук облаштував в орендованій кімнаті в будівлі на Домбровського лабораторію із вирощування австралійського...