Home Політика ”Затверджені проекти на 2019-2021 роки стануть справжніми «символами змін», – Гундич жителям...

\”Затверджені проекти на 2019-2021 роки стануть справжніми «символами змін», – Гундич жителям Червоненської ОТГ

115

 Оновлені школа, дитсадок, амбулаторія та інші перспективні проекти, які затвердили жителі Червоненської ОТГ стануть якісними «символами змін» на Житомирщині.

Про це зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич  18 лютого під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку у Червоненській ОТГ.

 

За словами Ігоря Гундича, саме децентралізація, яку запровадив в Україні Президент Петро Порошенко, жителі Червоненської громади змогли відчути та побачити якісні зміни – через ремонти доріг, влаштування освітлення, ремонту Центру дозвілля, реконструкцію шкіл та дитсадку.



«Приємно, коли в громаді є про що звітувати. Важливо, що за час об’єднання вже є вагомі здобутки. Все, що спланували сьогодні, маємо втілити у життя за три роки. І навіть якщо зможемо реалізувати лише 80% – це вже наша перемога. Я сьогодні беру участь у виїзних засіданнях Ради регіонального розвитку, разом із громадами затверджую перспективні плани і несу за це відповідальність. Завдяки децентралізації, яку розпочав Президент, у громадах з’явилися кошти, стратегія, бачення і реалізація важливих проектів на місцях», – зазначив Ігор Гундич.

 

Жителі Червоненської ОТГ разом із Ігорем Гундичем затвердили перспективні проекти, які реалізуватимуть упродовж 2019-2021 років:



 – ремонт доріг: Висока Піч-Троянів-Червоне (з під’їздом до с. Мала П’ятигірка), вул. Залізнична у смт Червоне

 – реконструкція Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів із застосуванням енергозберігаючих технологій» (виконання внутрішніх робіт та благоустрій території)

 –  реконструкція ДНЗ "Калинка" у смт Червоне

 – капітальний ремонт приміщення амбулаторії ЗПСМ Червоненської селищної ради

 – будівництво свердловини у с. Забара, с. Крилівка

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here