Home Політика Янукович порадив невдоволеним міністрам написати заяви про відставку

Янукович порадив невдоволеним міністрам написати заяви про відставку

85
Президент Віктор Янукович запропонував написати заяви про відставку міністрів, які не задоволені умовами праці. Про це він заявив в ході засідання комітету з економічних реформ при президенті України, повідомляє Gazeta.ua.
 
"Ті міністри, які не задоволені умовами праці, повинні написати заяви про відставку. Але треба розуміти, що назад шляху не буде", – заявив Янукович.
 
Також Янукович заявив, що в Україні в 2011 році істотно сповільнилася імплементація реформ.
 
"Минулого року ми з вами говорили, що ми повинні зробити все для того, щоб не допустити глобального впливу світової економіки на економічну кризу в Україні. Що ми для цього зробили в минулому році, що зробимо цього року? Це буде залежати від нас, як ми мінімізуємо негативні впливи світової кризи на економіку України … За рахунок чого? За рахунок реформ … в податковій сфері, в регуляторній політиці, соціальній сфері, у використанні всіх наявних ресурсів, які є в державі … в тому числі і фінансово-бюджетних ресурсів", – сказав Янукович.
 
Він також додав, що в цьому питанні "звичайно, ми повинні бути відвертими, що … ми імплементацію наших реформ загальмували…".
 
"Тому заплановані модернізаційні зміни, і тільки вони здатні створити умови пом’якшення негативного впливу економічної кризи в Україні", – підкреслив президент.
 
За його словами, майбутні зміни повинні торкнутися зокрема і сфери залучення інвестицій, систем управління та основ безпечного ведення бізнесу. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here