Home Політика Янукович надто зайнятий для журналістів, хоча Герман вважає це помилкою

Янукович надто зайнятий для журналістів, хоча Герман вважає це помилкою

182

Радник президента Ганна Герман у п’ятницю братиме участь у телемарафоні "Повний доступ" на телеканалі ТВi о 20:00.

"Я обов’язково піду туди", – сказала вона "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я вважаю, що з журналістами завжди треба говорити. Навіть тоді, коли ти знаєш, що розмова буде дуже непроста й неприємна", – зазначила Герман.

"Для політика немає іншого виходу. Якщо політик закривається від журналістів, то це означає, що він робить дуже більшу помилку", – упевнена вона.

Та на запитання, чи варто журналістам чекати президента, який також отримав запрошення на ефір, Герман зазначила, що у Віктора Януковича жорсткий графік.

"У будь-якій країні президенти рідко ходять на такі ефіри", – заявила вона.

На запитання, чи будуть інші представники Адміністрації президента, Герман висловила сподівання, що вони прийдуть. "Тому що ви пам’ятаєте цей вислів: не буває дурних запитань, бувають дурні відповіді. Я дуже люблю це висловлювання".

Як відомо, 6 червня о 20:00 на телеканалі ТВi стартує телемарафон "Повний доступ", присвячений журналістам, журналістиці й прозорості органів влади. Він буде транслюватися на сайтах "Української правди" і "Телекритики".

Організатори ефіру розіслали запрошення власникам основних ЗМІ в країні – Валерію Хорошковському, Вікторові Пінчуку, Ігорю Коломойському й Рінату Ахметову.

Запрошені президент і віце-президент "Першого національного" – Єгор Бенкендорф і Валід Арфуш, а також ведучі двох політичних програм України – Євген Кисельов і Савік Шустер.

Також офіційними листами були запрошені президент, глава його Адміністрації Сергій Льовочкін, його радник – Ігор Шувалов, радник президента Ганна Герман, прес-секретар глави держави Дарка Чепак, інші офіційні особи.

Украънська правда

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here