Home Політика Володимира Литвина нагородили новою відзнакою облради

Володимира Литвина нагородили новою відзнакою облради

102
На урочистостях до Дня місцевого самоврядування їх вручили голови обласної ради і обласної державної адміністрації Йосип Запаловський і Сергій Рижук. Першими лауреатами стали Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, Герой України, керівник агрофірми «Єрчики» Володимир Дідківський та почесний ректор Національного агроекологічного університету Антон Малиновський.
 
Володар відзнаки за номером «1» Володимир Литвин, отримуючи нагороду, трохи зніяковів:
«Я так відчуваю, високе зібрання, що так формується культ. А потім я вже думаю, що, очевидно, на некролог я вже заробив. Разом з тим я зворушений. Дякую!»
 
Нагадаємо, що Положення про відзнаку «Честь і слава Житомирщини» було затверджене сесією обласної ради в травні цього року. Вручатиметься вона «за визначні особисті заслуги у сприянні соціально-економічному і культурному розвитку області, високі досягнення у професійній діяльності, вагомий внесок у створення матеріальних, культурних і духовних цінностей, плідну громадську і благодійну діяльність».

Аби підтримати високу вартість відзнаки, щороку має бути не більше сорока нагороджених. До того ж, отримати її можна лише один раз, повторно відзнака «Честь і слава Житомирщини» не вручається.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here