Home Політика Ветерани Житомира отримали цифрові слухові апарати

Ветерани Житомира отримали цифрові слухові апарати

172

20 ветеранів Житомира отримали цифрові слухові апарати. Як зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський, вручення слухових апаратів спеціально не приурочували до жодного свята та події, щоб люди могли якомога швидше їх отримати та почати користуватися. Для самих же  ветеранів такий подарунок для них – справжнє свято. Адже багато із них впродовж багатьох років стояли у черзі.


«Ми намагалися максимально спростити процедуру отримання слухових апаратів. До кожного приходили представники нашої медичної служби, які зібрали всі необхідні дані та довідки, які підтверджують потребу людини в отриманні безкоштовного слухового апарату», – зазначив начальник управління охорони здоров’я міської ради Віктор Борщівський.


Як повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради, раніше місто отримувало лише по кілька таких апаратів у рік. Сьогодні ж черга скоротилася на 20 осіб. Ще 20 людей, які нині перебувають у черзі, зможуть отримати слухові апарати вже до кінця 2011 року. Апарати високої якості та зручні в користуванні.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here