Home Політика У Житомирі чиновниця ОДА ”віджала” у працівників туалет

У Житомирі чиновниця ОДА \”віджала\” у працівників туалет

408

Поставила замок на загальний туалет працівників, щоб ніхто, крім неї, ним не користувався. "Віджала" туалетну кабінку, а з іншої зірвала клямку.

Про це повідомили "Першому житомирському" одразу декілька працівників департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, надавши в підтвердження фото.

Люди скаржаться на директорку департаменту Інну Хоменко, яка "віджала" у них одну кабінку вбиральні. За їх словами, чиновниця поставила замок в туалеті, щоб користуватися окремою кабінкою, натомість із сусідньої розпорядилася зняти клямку.

"Їй бридко користуватися загальним туалетом. А для нас такий вчинок – це просто принизливо. Закрити туалет і зробити його персональним. Можливо, там золотий унітаз, як був у Януковича. Іншого пояснення ми знайти не можемо", – повідомили працівники департаменту.

Ображені працівники написали своєму керівництву оголошення, в якому просять не принижувати їх.

"До вашого прибуття ми … користувалися оцим занедбаним туалетом і не відчували такого приниження, яке ми відчуваємо зараз. Туалет загальний, тому необхідна клямка зсередини, яку ви зірвали. Туалет обслуговує на поверсі близько 60 працюючих, тому необхідно відкрити другу кабінку, яку ви віджали", – такого змісту оголошення висіло на дверях закритої для загального користування вбиральні.

Станом на ранок 29 листопада оголошення з дверей зірвали, клямку на сусідню кабінку поставили, але "кабінка шефині" досі під замком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here