Home Політика У Януковича підрахували, що він дешевше за Обаму, Медведєва і Саркозі

У Януковича підрахували, що він дешевше за Обаму, Медведєва і Саркозі

110

Президент Віктор Янукович обходиться українцям дешевше, ніж президенти Росії, США, Франції та Польщі.

Відповідну аналітичну записку адміністрація президента Януковича направила журналу "Кореспондент", який минулого тижня написав, що за два роки видатки на українського президента становили $124,5 мільйонів, тобто $170 щодня.
 
За підрахунками "незалежних аналітиків", якими оперують у Януковича, загальні витрати на діяльність президента США у 2010 році склали 1,8 мільярдів доларів, тобто 7,2 мільйонів доларів на день.
 
"Значні витрати несе і Російська Федерація. Загальна сума коштів, виділена на 2011 рік для забезпечення функціонування президента Росії, становить 277 мільйонів доларів США, тобто 1,1 мільйон доларів на один робочий день.
 
Крім того, на авіаційні перевезення вищих посадових осіб держави бюджетом Росії передбачено ще 230 мільйонів доларів США.
 
Річні видатки на утримання президента Франції та йог канцелярії становлять 162 мільйони доларів (648 тисяч доларів на день), а річне утримання президента Польщі та його канцелярії у 2011 за даними ЗМІ становитиме 61 мільйон доларів.
 
Також в адміністрації Януковича наводять той факт, що за останні 10 років видатки на утримання італійського президента виросли на 125 мільйонів доларів та складають у 2011 році 324 мільйони доларів, тобто майже 1,3 мільйони доларів на день.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here