Home Політика Порошенко представляє нового очільника Житомирської ОДА

Порошенко представляє нового очільника Житомирської ОДА

230

У Житомир 27 жовтня приїхав Президент України Петро Порошенко, аби представити голову Житомирсьої ОДА.

Петро Порошенко, Президент України: «У нас є людина, на плечі якої можна покласти відповідальність та яка може стати лідером в області. Порадились, подивились і прийняли рішення, що його мають звати Ігор Петрович.

Я можу висловити тверду надію, що Житомирщині пощастило. І відповідно результатів дуже жорсткого, конкурентного конкурсу, перемогу здобув Ігор Петрович Гундич».

Ігор Гундич, голова Житомирської ОДА: «Вельмишановний пане Президенте, висловлюю Вам повагу та дякую за довіру. Вважаю своїм обов’язком виправдати ваші сподівання у втіленні державних реформ. Шановні присутні, радий бачити у залі людей, які дбають та турбуються за майбутнє нашої області, та які, вірю, стануть помічниками та колегами. Чому я так кажу? Тому що я людина щира, відверта, відкрита та готова до співпраці. Я розраховую також на вашу щирість, відкритість, підтримку та спільну роботу. Для мене за честь бути в команді Президента та очолювати Житомирську область в непростий, але надзвичайно важливий для країни час. Призначення головою Житомирської ОДА, сприймаю, перш за все, як велику відповідальність і повірте – я до неї готовий на 100%. Запевняю вас, що спрямую всі ресурси на реалізацію стратегій Президента «Україна 2020» на Житомирщині. Я не люблю пафосних слів, бо звик працювати на результаті переконаний, що ми його покажемо. Дякую».

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here