Home Політика У нас є сім’ї, які жодної соціальної допомоги не потребують – Азаров

У нас є сім\’ї, які жодної соціальної допомоги не потребують – Азаров

80
Кабінет міністрів України відкликав з Верховної Ради законопроект про обмеження виплат допомоги на дітей одиноким матерям в залежності від середньомісячного сукупного доходу сім’ї, повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров.
 
"Закон ми відкликали", – сказав він журналістам у понеділок у Києві.
 
На думку глави уряду, віце-прем’єр-міністр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, як ініціатор цього законопроекту, повинен був провести відповідну конференцію і роз’яснити норми цього законопроекту громадськості, щоб не виникало питань.
 
Азаров переконаний, що не всі сім’ї в Україні потребують допомоги від держави. "Є у нас сім’ї, які жодної соціальної допомоги не потребують. Напевно, таким сім’ям гріх у держави брати допомогу при їх мільйонних доходах", – сказав він.
 
Раніше про такий намір першого віце-прем’єра Андрія Клюєва повідомляло інформоване джерело в Кабінеті міністрів.
 
Клюєв запевнив, що уряд не дозволить вводити ніяких додаткових довідок або обмежень. "Навпаки, ми зобов’язані збільшувати допомогу і максимально спрощувати всі процедури. Держава повинна стимулювати підвищення народжуваності. Молоді матері повинні відчувати турботу і підтримку", – цитує Клюєва його прес-служба
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here